D-residus


Acció emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l'objectiu de la qual és organitzar durant una mateixa setmana, del 18 al 26 de novembre de 2017, i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.


Trashed

Projecció del documental Trashed

divendres 24 de novembre de 2017, Teatre Principal, 20:30 h

Directora: Candida Brady
Any 2012
País EEUU
Durada: 98'
Temàtica: La contaminació que generem amb els nostres residus
Sinopsi: A través de l'actor Jeremy Irons, el documental es proposa descobrir els efectes del problema dels residus a nivell mundial. Aquest descobriment es fa mitjançant un viatge per precioses destinacions altament contaminades. És un viatge minuciós i una investigació valenta que porta del escepticisme a la tristesa, i de l'horror a la esperança.
Festivals: First runner-up in the audience voting, within the documentary category, 2015 Toronto International Film Festival
Web: trashedfilm.ocm
Col·loqui amb la participació d'especialistes sobre la prevenció i gestió de residus, tant provinent d'administracions, com d'empreses i associacions.


Trailer

Eliminem residus?

Imaginem iniciatives per fomentar la prevenció de residus a Vilanova i la Geltrú? Proposa'ns accions que creus que ajudarien a reduïr residus per transformar-nos en una vila més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

* Aquests camps són obligatoris.

La Vinagreta
logo
logo
logo
logo
logo
logo